POLUMARATONSKA TRKA

REZULTATI:

Rezultati Ruma 26-08-2017 konacno

Muškarci plasman konačno 21.1km

Zene plasman-konacno 21.1km

Kategorije konacno zene

Kategorije konacno muski

 

Polumaraton u srcu Srema! Opština Ruma je dragulj u srcu Srema. Njene dugačke i široke ulice, zelenilo koje je okružuje, izletište Borkovac i jezero Borkovac sa svojom karakterističnom modro-zelenom bojom te srednjovekovne kuće/zgrade u centru grada predstavljaju prijatno iznenađenje za sve koji prvi put dođu u naš grad. Rumski polumaraton je trka koja će vas provesti kroz sve te lepote i zauvek vezati za ovo mesto. Učestvujući na našem polumaratonu, vi postajete deo jedne nezaboravne priče, priče o jednom gradu i ljudima koji su došli da se vide, susretnu i stvore prijateljske veze za celi život. Kao jedan od najznačajnih sportskih događaja u gradu na 45 geografskoj paraleli, Rumski polumaraton će obeležiti 2017. godinu kao sportska manifestacija godine u Rumi, a potom narednih godina biti uvršten u prioritetne polumaratone svih trkača naše zemlje i Balkana. Glavna trka Rumskog polumaratona je trka dužine 21,1 km. Start i cilj je na Gradskom trgu, a trči se kroz glavne ulice Rume. Ugodna klima i dobri domaćini pokazaće se kao dobri razlozi za ucrtavanje Rumskog polumaratona na mapi trkačkog sveta. Pravo učešća imaju svi građani, a deca od 14 do 18 godina moraju da imaju pisanu saglasnost roditelja.

VEST KOJA JE POTVRĐENA!

Svakako najbolji atletski voditelj i poznavalac atletskih rezultata Radoslav Rale Simić, potvrdio je svoj dolazak na 1. Rumski polumaraton i naravno prihvatio da bude voditelj 1. Rumskog polumaratona.

NAGRADE

POLUMARATON
Svi učesnici u polumaratonu dobijaju:

– startni broj
– diplomu
– majicu polumaratona
– okrepu na stazi i cilju (voda, banane, limun, šećer)
– paketić slatko/slani
– medalju (takmičari koji završe polumaratonsku trku)
– banket Napomena: Banket od 21 čas na bazenima Borkovac za takmičare/ke polumaratonske trke. Od strane organizatora obezbeđen slatko/slani program, kao i odrđen broj bezalkoholnih pića, dok će se sva vrsta pića prodavati na šankovima Bazena Borkovac.

Prvoplasirana/e tri takmičara/ke (M i Ž konkurenciji) u apsolutnoj kategoriji dobijaju medalje, diplome, pehare, robne i novčane nagrade.

Takmičari/ke (M i Ž) plasirani od IV – VIII nagrađuju se diplomama i robnim novčanim nagradama (novčane za IV i V mesto).

Najbrži takmičar/ka u polumaratonu sa teritorije opštine Ruma (M i Ž) dobija pehar, robnu i novčanu nagradu.

Takmičenje veterana uzrast 40+
(M i Ž) prva/e tri takmičara/ke nagrade.

Najstariji i najmlađi polumaratonac!

Proglašenje prvih osam takmičara u apsolutnom plasmanu u polumaratonu (zasebno M i Ž); održaće se na bini na Gradskom trgu u 20:00 časova;
Za najbržeg takmičara u polumaratonu sa teritorije opštine Ruma (M i Ž); održaće se na bini na Gradskom trgu u 20:10 časova

IZNOS NAGRADA BIĆE UTVRĐEN U NAREDNOM PERIODU (JULU MESECU)

STARTNINA/KOTIZACIJA ZA 1. RUMSKI POLUMARATON
Cena učesničkog paketa za državljane Srbije (polumaraton)

• 800 dinara od 26. JUNA – 13. AVGUSTA 2017. godine
• 1000 dinara od 14. AVGUSTA – 25. AVGUSTA 2017. godine

Uplatu izvršiti na namenski dinarski račun Sportskog saveza opštine Ruma 200-2884060101889-25 Poštanska štedionica ( primalac: Sportski savez)

Cena učesničkog paketa za strane državljane (polumaraton)
8 evra od 26. JUNA – 13. AVGUSTA
10 evra od 14. AVGUSTA – 25.AVGUSTA
devizni račun

Trasa polumaratonske trke, kao i DDOR Trke zadovoljstva će biti kroz ulice grada.

PRIJAVLJIVANJE I UPLATA ZA POLUMARATONSKU TRKU POČINJE OD 26. JUNA 2017.